• 42929122
  • info@boernegolf.dk

Udstyr

Udstyr

Til børngolf skal alle have udstyr der passer

Det er meget vigtigt at finde udstyr der passer i størrelsen og vægten. Blir du introduceret til spillet med udstyr som ikke passer, kan det gøre spillet sværere end det er i forvejen, og det ender med at blive en dårlig oplevelse. Spiller du med udstyr der ikke passer i en længere periode kan det påvirke teknikken i en negativ retning. Vi anbefaler følgende muligheder:

Køb dig eget sæt

Hvis du ønsker at have dit helt eget nye sæt så gælder det om at finde det som passer dit barn bedst muligt. Søg hjælp fra nedenstående eller ved at tage kontakt til trænerteamet, så kan vi vejlede.

 

Lån enkelte jern

Til børnegolf er der låneudstyr til rådighed. Vi her flere forskellige størrelser, så barnet får noget der passer. Dog kan barnet kun låne 1 stk jern til træning. Vi anbefaler at hvis man er ny, så låner man et jern de første par gange. Hvis barnet finder det sjovt og spændene, skal man overveje enten at købe et helt sæt eller er 2-3 forskellige jern.Guide til børnegolf udstyr

Du kan købe børnegolf udstyr hos os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde udstyr der passer.

Der er flere forskellige producenter af børngolfudstyr.

Wilson

US Kids

Future

 

Cobra

 


Spørg os om hjælp!

Alle ovenstående mærker er vi leveringsdygtige på.

Mærkerne bruger forskellige systemer ifht til højden af barnet. Nogle bruger farver til at vise hvilket udstyr der passer til en bestemt højde. Priserne ligger fra 999,- (sæt til helt små) op til 2999,- for sæt til større og ældre spillere.

Spørg vores trænerteam hvis du skal have vejledning til hvad dit barn skal have!